Consultați promoția actuală de iarnă. La vânzarea ultimelor piese, s-ar putea să vă așteapta piesa potrivită la o reducere suplimentară doar pentru Dvs.

Despre noi

Outdoorlive.cz este un proiect de e-shop creat de SJS Distrib s.r.o., o companie specializată în distribuția de îmbrăcăminte sportivă și accesorii, axată pe mărcile de elită Mammut, Garmont, Petzl, Bridgedale și Therm-a-Rest. Impulsul inițial pentru înființarea unui nou magazin electronic a fost ideea de a pune la dispoziție pe web modele selectate, de cea mai bună calitate din gamele mărcilor Mammut și Garmont, cu un design minimalist și modern. Deoarece desfășurăm singuri activități în aer liber, de la antrenament prin ciclism și trasee montane la mare altitudine, avem nevoie de accesorii de calitate și fiabile pentru activitățile în aer liber. Produsele Mammut, Garmont sau Petzl le folosim și noi, le-am testat, astfel încât să putem împărtăși oamenilor din propria experiență. Datorită acestei experiențe, în magazinul nostru electronic ne concentrăm exclusiv pe modele de cea mai înaltă calitate, pe care le-am cumpăra și pentru noi.

Natura și munții sunt locuri minunate și pline de inspirație, dar trebuie să le abordezi cu respect și să fii pregătit să înfrunți forțele naturii. Produsele Mammut și Garmont nu ne-au dezamăgit niciodată și ne-au oferit o experiență unică.