NOUTĂȚI MAMMUT

Haine, pantofi și accesorii de la -20%

Camping și drumeții cu copii: Ce să iei cu tine pentru ați face șederea în natură mai plăcută?

Camping și drumeții cu copii: Ce să iei cu tine pentru ați face șederea în natură mai plăcută?
Drumețiile și campingul alături de copii necesită mai multă organizare. Cum să te pregătești și ce echipament de exterior să iei cu tine? Te vom sfătui.

Ce să împachetezi pentru camping când mergi cu copiii? Pregătește-te corect!

Drumețiile și campingul cu copii sunt modalități ideale de a petrece timp împreună, de a face o pauză de la agitația orașului mare și de a obține o mulțime de experiențe distractive și originale. Cu toate acestea, trebuie să fii bine echipat pentru timpul petrecut în natură.

Echipament pentru camping

Pe lângă articolele de camping obligatorii, cum ar fi un cort de familie (în cazul campingului), o saltea gonflabilă, un sac de dormit din puf sau mobilier pentru camping, ar trebui să luați și echipamente de exterior mai mici. Indiferent dacă te-ai hotărât pentru o aventură într-un cort sau într-o rulotă, accesoriile pentru drumeții în aer liber vă vor fi cu siguranță la îndemână.

Am pregătit o listă de gadget-uri de camping care vă pot face aventurile de camping cu copiii mai ușoare:

Mâncare pentru drumeții și camping

Dacă mergi în drumeții sau la camping cu cei mici, mâncarea nu trebuie să lipsească din rucsac. În funcție de vârstă, poți lua diferite gustări care vor fi „mită” pentru copiii tăi atunci când încep să-și piardă motivația:

  • Stafide
  • Gustări cu fructe (fructe sănătoase și populare liofilizate)
  • Bastoane din musli
  • Chips de porumb
  • Fursecuri care nu sunt acoperite cu ciocolata (s-ar topi)
  • Ursuleți din gumă sau acadele
  • Adventure Menu 

Îmbrăcăminte de rezervă pentru exterior

Copiii se murdăresc indiferent unde se află. Dar când adaugi la asta pădurea, iazurile, florile și plantele, poți fi aproape sigur că vor ajunge să fie acoperiți până la urechi. Când mergi în natură cu cei mici asigură-te că hainele lor sunt uscate și nu sunt în pericol de a răci. Picioarele umede nu ajută, așa că menținerea lor uscată ar trebui să fie o prioritate. În plus, temperatura poate fi scăzută în pădure chiar și în zilele de vară pe timp de noapte. Așadar, împachetează o piesă vestimentară suplimentară pentru copii, astfel încât să fii sigur că vei putea face față fără probleme dacă este cazul.

Pe lângă îmbrăcămintea potrivită pentru copii pentru drumeții, vă recomandăm să vă gândiți și la mai multe tipuri de încălțăminte. Pentru drumețiile mai solicitante, când terenul prezintă un anumit risc, este esențial să le oferi copiilor încălțăminte de drumeție rezistentă. În mod ideal, ghetele de drumeție pentru copii ar trebui să fie înalte, deoarece picioarele oferă o mai mare stabilitate și siguranță. Dimpotrivă, în timpul plimbărilor mai ușoare sau în timpul alergării în jurul cortului, oferă copiilor libertate în sandale pentru copii cu vârf fix, care aerisesc piciorul și, în același timp, îl mențin bine fixat.

Lampă pentru camping, lanterne și faruri

Lanternele și lămpile sunt un alt instrument util pentru camping. Copiii se tem adesea de întuneric, așa ca acest lucru este o necesitate. În plus, puteți juca jocuri la lumina lor.

Cel mai simplu mod de a vedea în întuneric și de a-ți păstra mâinile libere este să folosești o lanterna pentru cap. Acestea vin în dimensiuni atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sunt o caracteristică excelentă de siguranță și o modalitate de a avea întotdeauna la îndemână o sursă de lumină.

Lanternă frontală Petzl Actik Hybrid

Lanternele Petzl sunt printre cele mai populare din oferta noastra. Sunt potrivite pentru o gamă largă de activități în aer liber, de la plimbări obișnuite în aer liber până la alpinism la munte înalt sau diverse activități sportive.

Cu toate acestea, pregătiți-vă deaorece lumina va atrage molii și insecte. Încercați să stingeți lanterna înainte de a intra în cort și închideți cortul înainte de a aprinde lumina din nou pentru a evita insectele.

Plasă contra țânțarilor

Pentru a evita insectele menționate mai sus, vă recomandăm să luați cu dumneavoastră o plasă de țânțari pentru a vă proteja de insecte. O plasă de țânțari este o plasă pe care o plasați deasupra patului, atunci când faceți drumeții, călătoriți și campați în sălbăticie.

Acest lucru asigură că nicio insectă enervantă nu vă va mușca noaptea, iar copiii nu vor trebui să-și facă griji legate de insecte.

Veselă și ustensile pentru camping

Când adulții merg la drumeții, adesea nu le pasă ce mănâncă - împachetează pate, chifle și pleacă. Cu toate acestea, este diferit când mergem cu cei mici.  Copiii au nevoie de mâncare caldă care să-i încălzească și să le dea energie. De asemenea, se vor bucura cu siguranță de o ceașcă caldă de ceai când afară se răcește încet și soarele apune.

Așa că nu uitați de echipamentul de camping pentru gătit: împachetați un aragaz portabil pentru camping, tacâmuri de camping și câteva farfurii și pahare. Părinții vor aprecia și termosul pentru a menține cafeaua sau ceaiul cald după o noapte lungă de povești .

Aragazul pe gaz pentru camping Jetboil se va ocupa de mancare, supa sau cafea intr-un  timp minim. Se poate fierbe apa in 100 de secunde. Este, așadar, o opțiune ideală pentru familiile cu copii mici, care adesea au nevoie să fie supravegheate atunci când campează.

Trusă de prim ajutor

Când campați sau faceți drumeții cu copii, nu trebuie să părăsiți casa fără trusa de prim ajutor care va servi în cazul unui accident minor și vor șterge lacrimile de pe fața copilului. Puteți cumpăra fie o trusă de prim ajutor gata făcută, fie puteți face una acasă și puneți conținutul într-o pungă reutilizabilă. Iată recomandări pentru trusa dvs.:

  • Pensetă pentru așchii
  • Bandaje impermeabile
  • Spray (sau șervețele) dezinfectant pentru răni minore
  • Tifon și bandaj
  • Cremă sau pastilă pentru alergii
  • Ibuprofen
  • Tratament pentru pacient (acadea, ursuleti de guma, orice tratament care face copilul sa zambeasca)

Trusa de prim ajutor Ortovox First Aid Roll Doc

Distreaza-te in natura

Drumețiile sunt o modalitate excelentă de a petrece timp cu copiii tăi și de a-i învăța despre natură, dar poate fi o provocare dacă nu ai echipamentul potrivit pentru exterior.

Luați întotdeauna mai multe gustări decât credeți că veți avea nevoie, multă apă, protecție solară, respingător de insecte și tipul potrivit de încălțăminte.

Dacă copilul tău își poartă propriile provizii, asigură-te că rucsacul nu este prea greu și se potrivește corect. Cu echipamentul potrivit pentru drumeții de familie, vă puteți face mai puține griji cu privire la detaliile mici și vă puteți concentra pe crearea unor amintiri grozave de drumeții în familie.

Obțineți tot ce aveți nevoie la Outdoorlive.ro și petreceți clipe de neuitat înconjurat de cei dragi, de care până și cei mici își vor aminti cu plăcere.

Etichete:
Autorul articolului
avatar

K. Mazurikova

O pasionată de activități în aer liber care a iubit sportul încă de când era copil. Activitatea ei preferată este alergarea, dar îi plac și drumețiile până în vârful munților.


Mai multe articole pe blog

newsletter-background

Outdoorlive este online

Urmați-ne

Urmăriți-ne pentru a afla tot ce este important din lumea celor mai bune mărci de outdoor.