NOUTĂȚI MAMMUT

Haine, pantofi și accesorii de la -20%

Vrei să mergi la camping? Iată locurile de TOP pentru camping în Europa!

Vrei să mergi la camping? Iată locurile de TOP pentru camping în Europa!
Vrei să mergi la camping cu familia ta și cauți inspirație pentru un camping în Europa? Recomandările noastre pentru campig în articolul de mai jos. Trăiește aventuri plăcute în familie.

Camping pentru familiile cu copii

Natura oferă o experiență senzorială completă, iar o excursie la camping în familie este o modalitate excelentă de a introduce generației tânără bucuriile de a fi în aer liber. De la bebeluși la adolescenți, copiii de toate vârstele pot găsi atât de multe de făcut în timp ce campează în natură: cerul plin de stele, sunetele naturii sau cea mai mică insectă care își face treaba în pământ. Campingul le poate deschide ochii și le poate trezi simțurile.


Cu sau fără copii, nu este niciodată prea devreme să mergi la camping, mai ales dacă ai echipamentul potrivit pentru camping. Dacă ești în căutarea inspirației pentru locurile de TOP în care poți experimenta adrenalină, dar în același timp momente distractive și plăcute alături de copiii tăi, consultă sfaturile noastre de camping nu numai în România, ci și în țările din jur:

Camping pentru familii în România: Distracție pe malul Mării Negre

Dacă doriți să vă bucurați de soare și plajă, faceți o excursie într-una dintre stațiunile din România de la Marea Neagră. Nisipul auriu și apa verde cristalina atrag familiile în stațiuni la prețuri accesibile precum Navodari, Eforie, Neptun, Venus sau Olimp.

Veți găsi, de asemenea, plaje sălbatice și izolate și zone potrivite pentru camping. Stațiunile Mamaia sau Vama Veche atrag tinerii care vor sa petreacă, dar si familiile care caută varietate.

O altă activitate distractivă de făcut cu copiii în timp ce mergeți la camping în aceste locații este vizitarea Fermei de animale Ograda Veseliei, unde aceștia pot mângâia, hrăni și se pot juca cu oile, măgarii, gâștele și alte animale de fermă prietenoase.

Camping pentru familii în Slovacia: Camping Pullmann

Este un camping lângă Piešťany, care are toate condițiile și natură înconjurătoare frumoasă. Lacul Sĺňava este situat lângă camping, unde copiii pot înota și se pot distra cu diverse activități. În tabără sunt și animale precum oi, găini și papagali.

Camping pentru familii în Cehia: Sedmihorky

În zona Český raj există un alt loc unic pentru camping alături de cei mici. În tabăra Sedmihorky, vă puteți distra pescuind, jucând minigolf sau pregătind un grătar. Veți găsi și o mini fermă cu animale. Campingul este, de asemenea, dotat cu o gamă largă de locuri de joacă atractive pentru copii, unde copiii se pot juca, „să-și scurgă bateriile” sau se pot întâlni cu noi prieteni. Pe lângă mâncarea pregătită efectiv, puteți mânca și într-un restaurant delicios din apropiere. Pentru cei mici, veți găsi o nouă sală de joacă pentru copii în vechea moară, care este legată de cafenea: aici nu doar cei mici vor găsi plăcere, ci și părinții 😉.

Camping pentru familii în Austria: Parcul natural Tauern

Frumoasă natură alpină și liniște ca dintr-un basm. Toate acestea sunt ascunse în Parcul Național Hohe Tauern din Austria. Aici veți admira cele mai frumoase priveliști ale Alpilor, vă veți plimba printr-o pădure de zada veche de 600 de ani și veți găsi locuri magice pentru grătar sau vizionarea stelelor căzătoare.

 hohe tauern

Attaleya.ro

Camping pentru familii în Ungaria: Balatonfüred camping

Balatonfüred este un camping foarte mare la lacul Balaton, în special pe partea de nord-vest a lacului.

Este o zonă mare de camping care oferă multe activități pentru copii și adulți. Principala atracție este un tobogan uriaș. Apa de aici nu este prea adâncă, așa că este un loc sigur pentru copii să înoate.
Dacă natura acestui lac nu vă atrage, campingul are și o piscină modernă cu o porțiune de mică adâncime separată și un tobogan mai mic. Facilitățile sunt de primă clasă, cu un supermarket mare, toalete curate, saună, loc de joacă pentru copii, diverse locuri de mâncare și baruri.

Camping pentru familii în Polonia: Camping în sălbăticie

Polonia este unul dintre cele mai bune locuri din Europa pentru camparea sălbatică. Începând cu 1 mai 2021, este posibil să campați în sălbăticie în pădurile poloneze. Programul se numește „Somn în pădure”.

Serviciul Național al Pădurilor a desemnat o zonă în fiecare pădure în care este legal să campați în sălbăticie atâta timp cât respectați termenii și condițiile. În afara acestor zone, puteți campa doar în locuri desemnate, marcate sau dacă obțineți permisiunea silviculturii locale.
Dacă decideți să mergeți la camping în Polonia, consultați Google Maps pentru a vă face o idee despre zonă. Acolo veți găsi multe locuri bune marcate ca zone de camping sau picnic. De obicei, au echipamente de bază, cum ar fi mese și bănci din lemn sau un loc pentru a aprinde focul. Uneori puteți găsi și toalete ecologice sau chiar prize electrice.

Tip: Atenție la locul ales

În ciuda faptului că un cort are farmecul său chiar și în sălbăticie, trebuie să acordăm atenție interdicțiilor, a căror încălcare se pedepsește cu amendă. Prin urmare, înainte de a alege să campați în sălbăticie, verificați dacă campingul este permis în zonă și ce puteți face legal în natură.

Camping pentru familii în Germania: Kinzigtal

Campingul magic Kinzigtal este situat într-o vale verde din Pădurea Neagră. În apropierea lui există un pârâu limpede și un loc de joacă unde copiii se pot distra. Nu departe de camping, există trasee de drumeții interesante de diferite niveluri de dificultate, precum și un restaurant unde puteți savura preparate tipice. În apropierea taberei se află și parcul de distracții Europa Park, pe care copiii tăi îl vor adora, sau orașul balnear Baden-Baden.

kemping Kinzigtal

Schwarzwald-tourismus.info

Camping pentru familii în Franța: Chant-hibou

Franța este, de asemenea, un loc de camping ideal atunci când călătoriți cu copii. Este o fermă Chant-hibou, care include și o mini grădină zoologică. Pe lângă camping, copiii se pot bucura de momente plăcute alături de animale, pot sta lângă focul de tabără și chiar se pot plimba pe un tractor.

Camping pentru familii în Italia: Villagio San Francesco

Puteți găsi această stațiune de camping pe litoral, la Marea Adriatică, la 55 km de Veneția. Este inconjurata de vegetatie luxurianta, intre plaja si pini.

Este o destinație de 5 stele care are mai multe zone frumoase pentru a monta un cort sau a parca mașina. Aici veți găsi piscine, restaurante, teren de tenis, centru de fitness, divertisment și servicii pentru o vacanță fără probleme.
Aici vă puteți bucura din plin de apă, puteți juca volei pe plajă sau puteți închiria o bicicletă de apă. În plus, diverse concerte live și petreceri tematice vă vor face timpul mai plăcut.

Camping pentru familii în Olanda: D´Olde Kamp

Copiilor tăi le place filmul stăpânul Inelelor? Atunci cu siguranță nu poți rata acest loc din Țările de Jos. Camp D'Olde este inspirat de această lucrare și arată de parcă hobbiții ar locui acolo. În tabără, veți găsi cabane mici care sunt acoperite cu mușchi, animale precum capre, găini și măgari. Copiii pot avea grijă de ei și în același timp pot învăța ceva nou despre animale.

Kemping D´Olde

Plaggenhut.nl

Nu uita de echipamentul exterior pentru camping

Te-ai hotărât deja pe care dintre locurile menționate mai sus vei încerca să le vizitezi? În acest caz, dorim să vă reamintim să nu uitați de accesoriile potrivite pentru camping, care vă vor face timpul în natură mai ușor și și mai plăcut.

Pe lângă articolele de camping de calitate, cum ar fi un cort de familie (în cazul campingului), o saltea cu autoumflare, un sac de dormit din puf sau mobilier de camping, ar trebui să luați și echipamente de exterior mai mici, cum ar fi echipamente de gătit, un prim ajutor. kit sau o lanternă. Daca vrei sa te inspiri din ce anume poti face la camping cu copii, citește articolul nostru despre echipament de camping cu copii.
Outdoorlive oferă multe articole practice și accesorii pentru camping și drumeții la prețuri avantajoase, așa că nu ezita să găsești echipamentul care încă îți lipsește. Nu lăsa nimic la voia întâmplării și pregătește-te pentru momente extraordinare în natură!

Etichete:
Autorul articolului
avatar

K. Mazurikova

O pasionată de activități în aer liber care a iubit sportul încă de când era copil. Activitatea ei preferată este alergarea, dar îi plac și drumețiile până în vârful munților.


Mai multe articole pe blog

newsletter-background

Outdoorlive este online

Urmați-ne

Urmăriți-ne pentru a afla tot ce este important din lumea celor mai bune mărci de outdoor.