Metoda de plată

Aici puteți găsi o imagine de ansamblu a opțiunilor de plată din magazinul nostru online.

1. Ramburs

Metoda de plată în care suma finală pentru mărfuri este plătită de către cumpărător direct transportatorului la preluarea coletului. Pentru această metodă de plată este o taxă de 5 LEI.

2. Cardul de plată și Gopay

După trimiterea comenzii, cumpărătorul va fi redirecționat către poarta de plată securizată a băncii, unde introduce numărul cardului de credit, data expirării acesteia și codul format din trei cifre pe spatele cardului de credit. Aceste informații sunt introduse pe pagina securizată a băncii, iar vânzătorul nu accesează nicio informație despre cardul de plată. Plata se va face pe parcursul 1 zile lucrătoare. După recepționarea plății, produsele vor fi expediate cumpărătorului.

3. Plata prin transfer bancar

După ce ați plasat comanda, veți vedea un extras cu confirmare și informațiile de care aveți nevoie pentru plată (numărul contului, IBAN). Ca și simbol variabil vă rugăm să menționați numărul comenzii dumneavoastră. Toate aceste informații pot fi găsite și în e-mailul de confirmare a comenzii și vă vor fi trimise și prin SMS. Transferul bancar se poate face prin internet banking sau prin depunerea de numerar direct la bancă. După recepționarea plății, produsele vor fi expediate cumpărătorului. Dacă consumatorul alege metoda de plată prin transfer bancar în contul vânzătorului, prețul de achiziție al mărfurilor selectate de acesta este scadent în cel mult 5 zile de la data expedierii facturii în avans (prin e-mail).

Toate prețurile din e-shop includ TVA.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de alte informații, contactați operatorul la info@outdoorlive.ro